Athens (Greece) by Night

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Ομελέτα με λαχανικά


 Κόβουμε διάφορες πιπεριές ,κόκκινες και πράσινες σε ενα τηγάνι με λίγο λάδι.



Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, και τα ντοματίνια (ή μια ντομάτα) 




Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα τοματίνια στο τηγάνι


Τα τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά στο λάδι




Σπάμε 5 ή 6 αυγά στο μπλέντερ 


Κτυπάμε τα αυγά στο μπλέντερ και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι στο μείγμα


Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο ηλεκτρικό μάτι
 και προσέχουμε να μην μαυρίσουν τα λαχανικά



Ρίχνουμε το μείγμα απο τα αυγά στο τηγάνι 
και κουνάμε ελαφριά το τηγάνι για να απλωθεί το μείγμα παντού 


Προσέχουμε να μην ανακατέψουμε την ομελέτα ,απλά με την σπάτουλα ελέγχουμε τις άκρες 
ώστε να μην κολλήσει η ομελέτα 



Σε λίγη ώρα διπλώνουμε την ομελέτα και όταν ροδίσει 
την τοποθετούμε σε μια πιατέλα .



*Μπορούμε να προσθέσουμε αλλαντικά στο μέιγμα ,όπως μπέικον,ζαμπόν ή λουκάνικα


(Οι φωτογραφίες αποτελούν προσωπική ιδιοκτησία και απαγορεύεται η αναδημοσίευση τους στο διαδίκτυο ή στον τύπο)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις