Athens (Greece) by Night

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΕΠΕΣ

                                                                     


  • 3/4 του  κουτιού ζαχαρούχο γάλα
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 3 αυγά
  • 60 ml ρούμι ή κονιάκ
  • 250 γρ. αλεύρι 
  • 1 κγ. αλάτι
  1.         Χτυπάμε στο μίξερ ή στο μπλέντερ όλα τα παραπάνω υλικά μέχρι να έχουμε ένα χυλό.
                                                  
  2. Σε τηγανάκι για κρέπες ή σε ένα βαρύ τηγάνι βάζουμε ελάχιστο βούτυρο και κάθε φορά  ρίχνουμε 3 κουταλιές από τον χυλό, κουνάμε το τηγάνι να απλωθεί, και μόλις ψηθεί γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  3. Σερβίρουμε περιχέοντας τις κρέπες με μαρμελάδα , με σοκολάτα ή με ότι άλλο θέλουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις