- 3/4 του κουτιού ζαχαρούχο γάλα
- 1/2 ποτήρι νερό
- 3 αυγά
- 60 ml ρούμι ή κονιάκ
- 250 γρ. αλεύρι
- 1 κγ. αλάτι
- Χτυπάμε στο μίξερ ή στο μπλέντερ όλα τα παραπάνω υλικά μέχρι να έχουμε ένα χυλό.
- Σε τηγανάκι για κρέπες ή σε ένα βαρύ τηγάνι βάζουμε ελάχιστο βούτυρο και κάθε φορά ρίχνουμε 3 κουταλιές από τον χυλό, κουνάμε το τηγάνι να απλωθεί, και μόλις ψηθεί γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
- Σερβίρουμε περιχέοντας τις κρέπες με μαρμελάδα , με σοκολάτα ή με ότι άλλο θέλουμε.